PRODUCTINFORMATIE

Je vindt de Mr.BigMouth buns bij de voorverpakte broodjes in de Albert Heijn, Deka en Dirk van den Broek. In België kan je onze buns vinden in de Delhaize.

De THT staat op de achterkant van de verpakking vermeld. Na het openen zijn de Mr.BigMouth buns afgesloten nog enkele dagen houdbaar in de koelkast. De producten zijn het lekkerst als ze direct gegeten worden.

Onze producten worden artisanaal gebakken en dat betekent dat niet iedere bun hetzelfde is. Brood is een natuurlijk product dat zich niet 100% laat reguleren. We produceren altijd conform de wetgeving.

Nutri-Score is een voedselkeuze-logo voor levensmiddelen. Dit logo helpt consumenten om gezondere keuzes te maken bij hun aankopen binnen een productgroep. A is de beste keuze. Voor meer informatie kijk op de website van Gezond Leven

Om de score te bepalen krijgen ‘positieve’ en ‘negatieve’ componenten punten. Positieve componenten zijn de hoeveelheid eiwit, groente, fruit, peulvruchten, noten en bepaalde oliën. De punten voor de 'negatieve' componenten, namelijk de hoeveelheid energie, verzadigd vet, suiker en zout, worden in mindering gebracht. De uitkomst wordt vertaald naar een score met kleuren variërend van lichtgroen (A) tot donkeroranje (E).

Nee, onze producten zijn niet biologisch. 

Ja, alle Mr.BigMouth producten zijn Halal certified. 

De Mr.BigMouth buns bevatten de allergenen gluten, ei en melk. De Black Pepper Buns en Brioche Buns kunnen daarnaast sporen bevatten van sesamzaad. De Sweet Chili Buns kunnen sporen bevatten van soja, sesamzaad, selderij en mosterd.

Ja, de Mr.BigMouth buns bevatten lactose.

De buns zijn niet geschikt voor veganisten, omdat alle buns melk en ei bevatten.

Alle producten van Mr.BigMouth zijn geschikt voor vegetariërs.

Mr.BigMouth Black Pepper Bun 275 kcal per stuk.
Mr.BigMouth Sweet Chili Bun 276 kcal per stuk.
Mr.BigMouth Brioche Bun 230 kcal per stuk.

Dit wordt toegepast om de producten langer houdbaar te maken in plaats van gas. Het heeft geen impact op de smaak en wordt in zeer kleine hoeveelheid gebruikt.

Ja, de verpakking is gemaakt van flexo en monomateriaal (OPP).

BEREIDINGSINFORMATIE

Ja dat kan, maar het is lekkerder om de buns nog even 1-2 minuten te verwarmen in de oven (180°C), airfryer of grill.

2022 © Postads. Alle rechten voorbehouden